Linfa

Atom Mezesi

Tarif
15 dak.
Hazırlanma Süresi: 10 dak. | Pişirme Süresi: 5 dak. | Servis: 4-6 kişilik

İçindekiler

  • Linfa Acı Kuru Biber
  • 2 çorba kaşığı zeytinyağı
  • Koyu kıvamda sarımsaklı süzme yoğurt
  • Kuru nane (arzuya göre)
  • Tuz

Hazırlanışı

Kuru biberleri saplarından ayırın ve mümkün olduğu kadar tohumlarını temizleyerek elinizde parçalayın. Biberleri tavaya alın ve üzerine zeytinyağını ekleyin. Kısık ateşte ısıtın ve soğumaya bırakın. Soğumuş biberlere sarımsaklı yoğurt ve kuru naneleri ekleyin, iyice karıştırın. Afiyet olsun.

Bulabileceğiniz Mağazalar

Migros ve Tansaş marketlerde 40gr. olarak satışa sunulmaktadır.

Kategori:

Yorum Yaz

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

1 2 3 4 5

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!